Mededelingen

Op 29 juni willen wij van het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi weer een feestje maken! Dit jaar doen er maar liefst 54 teams mee aan het Korbatjo schoolkorfbaltoernooi. De organisatie draait op volle toeren om hier weer een succes van te maken. Wij willen alle opgegeven vrijwilligers alvast bedanken voor hun hulp in de voorbereidingen en op de dag zelf! Met elkaar kunnen we er een mooie dag van maken!

De indeling van trainingsavonden en trainers, coaches, scheidsrechters en wedstrijdschema staan en/of komen op de website en worden via de verenigingsmail verstuurd.

Wat staat er allemaal te gebeuren?

Maandag 17 – woensdag 19 juni: 1e trainingsweek voor de teams.
Maandag 24 – woensdag 26 juni: 2e trainingsweek voor de teams.

Vrijdag 28 juni worden de voorbereidingen getroffen. Te denken valt aan velden uitleggen, podium en kramen opbouwen, enveloppen gereed maken voor de vrijwilligers en overige acties. Hulp is zeer welkom!

Zaterdag 29 juni is het SCHOOLKORFBALTOERNOOI!

Dinsdag 2 en donderdag 4 juli zijn er natrainingen voor enthousiaste kinderen.

Enkele praktische zaken:

Wij willen jullie via deze weg nadrukkelijk vragen om tijdens trainingen en tijdens het toernooi (coachen, fluiten, ander vrijwilligerswerk) niet continue met je mobiele telefoon  bezig te zijn. We promoten onze korfbalsport en zijn met onze aandacht bij het korfballen. #strenghé?
Naast de informatie per mail wordt de website goed bijgehouden en is hier altijd de laatste versie en informatie te vinden! Houd de website dus goed in de gaten!
Willen jullie zo veel mogelijk met de fiets naar de korfbal komen?
Mocht je je nog niet hebben opgegeven maar wil je helpen? Stuur dan een berichtje naar schoolkorfbal@korbatjo.nl of schiet mij aan. Heel graag!!


Een aantal belangrijke documenten zullen hier worden geplaatst:

Het trainingsschema met de indeling op welke dag wie moet trainen. Daaraan zijn trainers en coaches toegevoegd.
De Schoolkorfbal Treffer met algemene informatie over het toernooi. 
(Voorlopig) wedstrijdprogramma met alle wedstrijden. 


Heb je vragen over het toernooi of wil je je opgeven als vrijwilliger, neem dan contact met de schoolkorfbalcommissie op!

  • 1 logo Agrimarkt
  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com