Mededelingen

Aanstaande zaterdag is het dan zover! Het Korbatjo/Groote Waard schoolkorfbaltoernooi toernooi gaat door! Het wordt warm en hieronder vertellen wij u welke maatregelen wij nemen, om het een geslaagde dag te maken voor de 55 teams mee van 9 scholen uit Oud-Beijerland.

Hitteprotocol
I.o.m. de gemeente en het bestuur van Korbatjo, hebben wij een aantal maatregelen genomen. Dat zijn o.a.:
- Extra schaduwplekken in de vorm van tenten.
- Beschikbaar stellen van flesjes drinkwater per deelnemer, welke men onbeperkt opnieuw kan vullen.
- Verdubbeling van de EHBO inzet op locatie.
- Watersproeier op het veld.

Daarnaast hebben wij de wedstrijden ingekort tot 2 x 8 minuten, om een extra drinkpauze in te lassen. Ook hebben we de finales beperkt tot de winnaars van de poules. Daardoor zal het einde van het toernooi een uur eerder dan gepland zijn! Ook proberen wij nog bij Evides extra drinkwatertappunten en bij de Brandweer extra water sproeifaciliteiten te regelen.

Let op: iedereen heeft ook zelf de verantwoordelijkheid om goed te blijven drinken, goed in te smeren met zonnebrandcreme, maar ook vooral om op elkaar te letten!
Wij adviseren de scholen om, indien mogelijk, extra tenten mee te nemen om zodoende nog meer schaduwplekken te creeren!

Tenslotte maken wij u erop attent dat alle captains en coaches om 08.45 uur aanwezig dienen te zijn, ook als de eerste wedstrijd op een later tijdstip begint. Om 09 uur is er namelijk een korte briefing met uitleg over de spelregels en enkele aandachtspunten voor de coaches. Deze briefing vindt plaats bij de tent van de wedstrijdleiding.

Heb je vragen over het toernooi of wil je je opgeven als vrijwilliger, neem dan contact met de schoolkorfbalcommissie op!

  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com