Bol.com Partnerprogramma

Korbatjo is partner van Bol.com. Bij elke aankoop die je via de banner (rechts op de pagina van Korbatjo) bij Bol.com doet krijgt de club een commissie over het aankoopbedrag. Afhankelijk van welke productgroep is dit tussen de 2,5% t/m 10%! Een erg makkelijke manier om geld te verdienen voor de club dus. Het bestelproces, de prijs van het artikel en de service van Bol.com blijven uiteraard gewoon gelijk.

Hoe werkt het precies?
Wil je een product bestellen bij Bol.com? Ga dan eerst naar www.korbatjo.nl en klik rechts op de banner van Bol.com. Via deze link ga je door naar de gewone homepage van Bol.com waar je je bestelling kunt plaatsen. Op dit moment slaat Bol.com de 'partnercode' van Korbatjo op en zal de commissie van al je bestellingen naar Korbatjo gaan. 

LET OP: Deze code blijft als 'cookie' 5 dagen opgeslagen op je computer, bestel je later dan deze 5 dagen dien je even opnieuw via de link op de Korbatjo-site naar Bol.com te gaan.

Bij het bestellen zal Bol.com vragen om in te loggen of een nieuw account aan te maken. Hier kun je gewoon je eigen gegevens gebruiken, je hoeft geen speciaal Korbatjo-account te maken. 

Spoor dus ook gerust familie en bekenden aan om via deze link naar de Bol.com website te gaan voordat zij iets bestellen! De commissie zal maandelijks bekend worden, op deze pagina zullen we een overzicht publiceren van deze opbrengst.

Heb je vragen over deze actie of het bestellen? Mail dan naar redactie@korbatjo.nl, wij helpen je dan verder op weg.

Op naar veel bestellingen en veel commissie voor Korbatjo!

Bol.com

  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com