Filmnacht 2013

Op zaterdag 20 april was er een filmavond voor de D,E en F's van 18.30 uur tot 20.30 uur. Er waren 33 kinderen die samen de film "Mees Kees" gingen bekijken onder het genot van een drankje en wat lekkers. Het was een gezellige avond. Nadat de jeugd was opgehaald door de ouders hebben we alles klaargezet voor de tweede ploeg.


De meesten van de A, B en C's kwamen rond 20.45 uur binnen wandelen met hun matras, slaapzak en andere spullen. Sommige jongens maakten hun slaapplek klaar onder de tafels en alle matrassen werden opgepompt. Nadat alles klaar lag werd de eerste film gestart. Met z'n achttienen zaten ze knus bij elkaar. Op een tafel stonden nootjes, zoute stengels, diverse soorten chips en nog veel meer lekkers en ook kon er gekozen worden uit verschillende soorten frisdrank.

Er werd gekeken naar diverse soorten films en ook werd er nog het spel "waarheid of doen" gespeeld en voordat we het wisten was de nacht alweer voorbij. De tafels werden gedekt voor een heerlijk ontbijt en na gezellig getafeld te hebben ging iedereen richting huis.

Iedereen heeft zich keurig gedragen, maar ondanks dat waren er toch klachten van buurtbewoners. De herrie (muziek???) die men hoorde kwam niet bij ons vandaan, maar ergens anders uit de buurt. De volgende keer alleen iets zachter (buiten bij de poort) gedag tegen elkaar zeggen...

  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com