Openingsdag 2012

Op zaterdag 18 augustus 2012 werd het seizoen 2012-2013 geopend met een dag vol activiteiten voor heel Korbatjo. De D, E, F en kangoeroes moesten om 9.45 uur verzamelen en de B, C en het G team om 11 uur. Alle teams kregen 1 uur training van de selectieleden.

Ook werd rond 10 uur het contract getekend met voorzitter Frans Dahrs en René van Sport 2000. Er was een kubbclinic en nadat de trainig van de D, E, F en de kangoeroes afgelopen was, werd er een ronde gedraaid aan het Rad van Fortuin.

Daarna kregen de kinderen een strippenkaart van de organisatie en konden ze allemaal leuke spelletjes gaan doen. Ze konden blikken gooien, ballen in de netten van een houten clown gooien, laten zien of ze een vaste hand hadden bij de bibberspiraal van Spongebob, ringen gooien om de twee neuzen van de neushoorn, koppen gooien, groot Jenga spelen, vier op een rij spelen en zakjes in de netten gooien van de korfbalboom. Ook stond er een leuk springkussen.

Na de spelletjes konden de kinderen pannenkoeken eten. Daarna is er een groepsfoto van alle leden gemaakt vanuit een hoogwerker van Mako Cleaning.

We zouden teamfoto's maken, maar omdat niet alle leden aanwezig waren, is er besloten dit op een later tijdstip te doen. Na de groepsfoto kon de D, E, F en K jeugd buttons maken, een spandoek maken en waterspelletjes gaan doen. Er lag een waterglijbaan en deze werd door jong en oud gebruikt. Ook kon men met natte sponzen gooien, waterballonnen gooien en werd er geschoten met de waterpistolen. Dolle pret! Nadat de training van de B, C en het G team afgelopen was, kregen zij ook pannenkoeken en daarna begonnen de B en C leden aan de zeskamp. Er werden 2 groepen gemaakt die het tegen elkaar opnamen. Zo moesten ze broeklopen, skilopen, was er een funslang, een kruiptunnel, een evenwichtsbal, een wielrace en tot slot touwtrekken.

Vandaag werden er ook nog 4 oefenwedstrijden gespeeld. Als eerste speelde A1 tegen ADO uit s'Gravendeel, daarna was het G-team aan de beurt. Zij speelden tegen WION. Korbatjo 2 speelde daarna tegen ADO 2.  Eerst nog een ronde van het Rad van Fortuin gespeeld. En tot slot speelde Korbatjo 1 tegen ADO 1. Daarna werd het veld opgeruimd en kon men gezamelijk nog wat eten. We kunnen terugkijken op een bloedhete, maar o zo gezellige dag.

  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com