Seizoensopening

Op 27 augustus vond de seizoensopening plaats. Nadat de selectie en C1 van Korbatjo een week eerder al oefenwedstrijden hadden gehad, waren er op deze dag oefenwedstrijden voor de F1 en B1. Daarnaast was er, als opwarmer richting het nieuwe seizoen, een sportieve en gezellige ochtend voor de jeugd. Ook veel ouders deden mee!

Na een gezamenlijke warming-up onder leiding van Isabelle en Lars splitste de groep zich op: Kangoeroe Klup training, ouder-kindwedstrijden voor de F2 en E’s en koppelschieten voor de D’s en B2/C’s. De winnaars waren: Liz en Ezra (F2), Yfke en Gerard (E3), Christiaan en Beitske (E2), Zoë en Peter en Boike en André (E1), Floyd en Milan (D’s) en Daniek, Merel en Lotte (C’s en B2).

De F1 verloor met 3-16 van Vitesse F1, coach Eelco: “Het komt wel goed, eerst trainen.” En de B1 verloor met 7-3 van Vitesse B2, coach Dennis: “Goed gespeeld, prima opmaat naar het seizoen!”

Vanaf 11.45 stonden de pannenkoeken klaar, mmm…

Om 13.00 uur was er een spelregelquiz, gewonnen door Bianca. De quiz werd georganiseerd door John Grafton, de enige Korbatjo’er die Ahoy’ Rotterdam heeft gehaald, als scheidsrechter van de landelijke zaalfinale van de junioren in 2010-2011.

Alle vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt en de ouders die pannenkoeken hebben gebakken BEDANKT!

De kop is eraf, zaterdag 3 september start de competitie. De weekbrieven zijn al gereed.

Seizoensopening 2016-2017

De foto’s van deze mooie dag vind je hier.

  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com