Kopen voor Korbatjo

Korfbalvereniging Korbatjo is aangesloten bij een redelijk nieuw soort clubactie om extra inkomsten voor onze club te genereren. In korte tijd is er al een aardig bedrag ontvangen maar als nóg meer leden (en bekenden) meedoen wordt de opbrengst nog veel hoger. Lees het bericht daarom even goed door, want deze actie kost je geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.

Koop jij ook bij Coolblue, Wehkamp, HEMA of andere bekende webwinkels? Met Kopen voor Korbatjo sparen we tot 8% van elke online aankoop voor Korfbalvereniging Korbatjo.

Hoe werkt het?
1. KLIK naar onze speciale actiepagina: Kopen voor Korbatjo
2. SHOP zoals je bent gewend en zoveel je maar wilt
3. en SPAAR tot 8% van elke online aankoop - de opbrengst wordt live bijgewerkt op de actiepagina
Zo eenvoudig is het !!

Tip 1: De actiepagina is het startpunt van elke aankoop. Bewaar de link op je bureaublad, als favoriet of als opstartpagina in je browser.
Tip 2: Niet alleen voor leden, maar ook voor bekenden: ouders, buren en andere bekenden. Deel Kopen voor Korbatjo daarom met iedereen die je kent.
Kopen voor Korbatjo is ook bereikbaar via de slimme banner op de homepage van onze eigen website www.korbatjo.nl.

Kopen voor Korbatjo

Aangesloten webwinkels
In totaal zijn er ongeveer 30 verschillende webwinkels beschikbaar: Coolblue, Wehkamp, HEMA, Intertoys, Booking.com, Vliegtickets.nl, Decathlon, Aktiesport, Athleteshop, Blokker, Ritel, Lidl, O'Moda, Bijenkorf, Praxis, en nog veel meer. Voor bijna elk product is wel een webwinkel.

Just do it!
Door jouw extra muisklik kan onze club veel extra inkomsten verkrijgen. Het is zonde als we dit “gevonden geld” niet voor onze club sparen. Uiteraard krijgt de opbrengst een nuttige bestemming voor iedereen!

Wie gaat Kopen voor Korbatjo?
 

 

  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com