Vriendenloterij

Steun Korbatjo en veel goede doelen en maak kans op € 100.000,- en vele andere prijzen! 

VriendenloterijKorbatjo is een actieve vereniging met veel jeugdleden, die allerlei ideeën wil verwezenlijken waarvoor extra geld nodig is. Een van deze manieren is meespelen met de Vriendenloterij, want de helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze club!

Een lot kost in 2020 € 14,- per trekking en er zijn 14 trekkingen per jaar. Hiermee maak je kans op een prijzenpakket met mooie geldprijzen oplopend tot € 100.000,- en vele fantastische andere prijzen.

Wanneer je mee wilt spelen voor Korbatjo dan kun je je direct aanmelden via onderstaande link op de website van de Vriendenloterij: https://www.vriendenloterij.nl/web/Meespelen.htm?beni=136390 of bel met 088-0201020. Opzeggen kan op ieder gewenst moment.

Op dinsdag 26 november 2019 tussen 19.00 en 21.00 uur organiseert het Bestuur samen met de Vriendenloterij een belavond. Dan kun je een telefoontje van een van onze leden verwachten met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij voor Korbatjo. Mocht je al meespelen, dan kunnen bestaande loten ook worden omgezet, zodat in het vervolg de helft van de opbrengst naar Korbatjo gaat.

Extra voordeel!
Iedereen die tijdens de belactie een lot koopt en Korbatjo gaat steunen, ontvangt van de Vriendenloterij een cadeaubon naar keuze ter waarde van € 20,-. Mocht je vragen hebben of meer informatie wensen, dan kun je contact opnemen met Christina van Veen van de Sponsor- & PR-commissie.  

  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com