Sponsoring

Sponsoring is voor iedere vereniging van levensbelang. Niet alleen voor het inzamelen van geld om de vereniging draaiende te houden, maar ook om de club – o.a. door middel van een verzorgd tenue – een goede uitstraling te geven!

Maar zonder wederzijds voordeel geen sponsoring. Korbatjo heeft de sponsor ook heel wat te bieden! Zo ontstaat door de reclame op de shirts een grotere bekendheid van de sponsor. Een team draagt wekelijks de shirts, zowel bij thuis- als bij uitwedstrijden.

Maar er is meer. Zo is balsponsoring bij de thuiswedstrijden in de zaal een goede vorm van promotie: iedere thuiswedstrijd zitten er 100 man in de sporthal.

Ook de advertenties in clubblad 'De Treffer', in de weekbrieven en op de website bereiken maandelijks vele huishoudens! Bovendien streeft Korbatjo ernaar om de goede naam van de sponsor zo goed en positief mogelijk naar buiten te brengen.

Is het voor u interessant om als bedrijf verbonden te worden aan een club met ambities op sportief en op maatschappelijk niveau (denk aan het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi en het gehandicaptenkorfbal), kijk dan bij de sponsormogelijkheden en neem contact op met Leen Hokke van de Sponsor- & PR-commissie via pr@korbatjo.nl.

Klik hier voor een overzichtspagina met de taakverdeling binnen de commissie.

 

  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com