Rommelmarktcommissie

logo rommelmarktJaarlijks wordt gelijktijdig met het schoolkorfbaltoernooi (een zaterdag in juni) een rommelmarkt georganiseerd. De afgelopen jaren is de rommelmarkt uitgegroeid tot een groot succes, waaraan veel mensen een steentje hebben bijgedragen.
 
Maar de rommelmarktcommissie doet veel meer! We verkopen via internet, op markten en kofferbakverkopen en via de vitrinekast in de kantine. Ook organiseren we een aantal keren per jaar een enveloppenspel, en verkopen we spullen vanuit een partytent op het sportveld (denk aan boeken).
 
Voor deze activiteiten van de rommelmarktcommissie zijn we altijd op zoek naar spullen. Heb je iets? Neem dan contact op met de commissie via e-mail adres rommelmarkt@korbatjo.nl.
Je kunt ook bellen met Tijmen 06-519 36 124 of Lenie 06-462 64 841 en voor boeken kunt u contact opnemen met Mieke 06-224 85 670. Alles is welkom.

Natuurlijk hoeven het niet alleen tweedehands spullen te zijn.
 
Maar als je thuis:

nog nieuwe spulletjes hebt liggen, die als prijs kunnen dienen,
nog relatiegeschenken hebt die geschikt zijn als prijs of voor verkoop op de markt,
nog Douwe Egbertspunten, Perlapunten, oude Shellzegeltjes, AH zegels etc hebt liggen. Alle soorten punten/zegels zijn welkom bij ons.


Denk aan ons; wij kunnen hier iets mee.

Wist u trouwens dat de rommelmarktcommissie het gehele jaar door spullen/boeken inzamelt voor de rommelmarkt. U kunt uw spullen altijd inleveren bij ons.

Contactpersoon voor de rommelmarktcommissie is Tijmen Vinke en het e-mailadres is rommelmarkt@korbatjo.nl.

foto rommelmarkt

  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com